MOKYKLOS VEIKLOS ĮSIVERTINIMAS
Hey.lt - Nemokamas lankytoju skaitliukas
© 2024 Visos teises saugomos
Sprendimas: webmanija.lt
... / Galerija / 2015-2016 mokslo metų foto galerija / POPIETĖ „KŪČIŲ STEBUKLO BELAUKIANT“

2015 metų  gruodžio 21 d.  lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Regina Šereikė, geografijos mokytoja Aušra Orechovienė  ir 8 klasės mokiniai mokyklos bendruomenę pakvietė į  integruotą  popietę „Kūčių stebuklo belaukiant“. Mokiniai sužinojo, įtvirtino žinias apie pasirengimą Didžiajai metų šventei, jos apeigas, dažniausius Kūčių valgius ir jų simbolines reikšmes.
 Susiskirstę  į grupes mokiniai patys gamino burokėlių mišrainę, padengė stalą šventinėmis vaišėmis ir pakvietė visus pasivaišinti. Po vaišių mokiniai truputį papramogavo: mokėsi  Kūčių burtų ir žaidimų, klausėsi pasakos, kai  vidunaktį ir  gyvuliai šneka, šventinių giesmių.
Praturtėję žiniomis ir pailsėję dvasiškai, palinkėję visiems geros šventinės nuotaikos mokiniai, popietės stebėtojai-dalyviai  atsisveikino.
2015 metų gruodžio 21 d. lietuvių kalbos mokytoja metodininkė Regina Šereikė, geografijos mokytoja Aušra Orechovienė ir 8 klasės mokiniai mokyklos bendruomenę pakvietė į integruotą popietę „Kūčių stebuklo belaukiant“. Mokiniai sužinojo, įtvirtino žinias apie pasirengimą Didžiajai metų šventei, jos apeigas, dažniausius Kūčių valgius ir jų simbolines reikšmes. Susiskirstę į grupes mokiniai patys gamino burokėlių mišrainę, padengė stalą šventinėmis vaišėmis ir pakvietė visus pasivaišinti. Po vaišių mokiniai truputį papramogavo: mokėsi Kūčių burtų ir žaidimų, klausėsi pasakos, kai vidunaktį ir gyvuliai šneka, šventinių giesmių. Praturtėję žiniomis ir pailsėję dvasiškai, palinkėję visiems geros šventinės nuotaikos mokiniai, popietės stebėtojai-dalyviai atsisveikino.